בכל אירוע שמתרחש בחצר הבית, בטבע או בכל מקום אחר יש חשיבות עצומה לנושא הקולינריה. כיוון שבמקרים רבים היא זו שתכתיב את הצלחתו של האירוע.
בחירה בארוחה בשרית
כאשר מחליטים על ארוחה בשרית שהיא המתאימה ביותר לסוג האירוע ולמועד שלו, יש שתי אופציות. האחת היא להגיש מאכלים מבושלים, צלויים או מטוגנים אשר הוכנו מראש לקראת האירוע, או לחלופין לשכור את שירותיו של שף פרטי בשר כשר אשר יכין עבור האורחים מטעמים על האש.
המארחים מתלבטים רבות בין שתי האופציות הללו וברוב המקרים הם מעדיפים שיגיע למקום שף בשרים כשר, כיוון שזוהי אופציית ההכנה המועדפת על הקהל.
גריל על האש
לאור הניסיון רב השנים של השף, הוא מרכז מהמארחים מידע על כמות האורחים שהוזמנו, אילו גילאים, אם מדובר במשפחות או באנשי עסקים ועוד. בהתאם לכך הוא מציע למארגני האירוע איזה בשרים כדאי להזמין ומהן הכמויות כדי שכולם יהיו שבעים.
אחת התופעות האהובות על הקהל באירועים מסוג זה היא שיטת העשייה וההגשה של שף פרטי בשר כשר. בהתאם ללוח הזמנים של החגיגה הוא מכין בשרים וכאשר ראשוני האורחים מגיעים למקום, ממתינים להם כבר מגשים עמוסי נתחי בשר חמים כמו רוסטביף, קבבים פיקנטיים, נקניקיות, שיפודי פרגיות, אסאדו ועוד.
האורחים נהנים מאד לטעום מהמאכלים החמים ולאט לאט שף פרטי בשר כשר, מניח מגשים נוספים הכוללים נתח קצבים, סטיקים ובשרים נוספים שהמוזמנים נהנים לאכול אותם.
תוספות לבשר
משתתפים רבים אוהבים לאכול בשר עם תוספות שונות שמתאימות לכך, כמו לדוגמה צ'יפס, ירקות צלויים, אורז ועוד. יש דגש רב על ירקות ולכן ממתינים לאורחים כמה סוגים של סלטים צבעוניים משפע של ירקות, סלטים שמתאימים מאד לקבבים כמו חומוס, טחינה וסלט עגבניות חריף וגם תוספות המתאימות להמבורגרים ונקניקיות כמו קטשופ.
אם אתם מתכננים אירוע, פנו אל שף פרטי בשר כשר שהוא מיומן בארגון ובניהול אירוע של בשר על האש. השאירו כאן את הפרטים והוא ישוחח אתכם בהקדם, כדי לתאם את המועד ואת המיקום.
מוזמנים לקרוא בנוסף: קייטרינג בשרים | גרילמן על גלגלים