שף בשרים עד הבית בחדרה

הפתרון המוצלח ביותר לאירוח של חברים, בני משפחה או לאירוע הוא הזמנה של שף בשרים עד הבית בחדרה. מדובר באדם מקצועי ביותר בעל ידע רב בכל מה שקשור לבשר, קולינריה והפקה ולכן הוא מסוגל להעניק למארחים את מלוא המעטפת לאירוע מוצלח שבו האורחים יאכלו לשובע ויהיו שבעי רצון מהאיכות הנפלאה של המזון.

שף בשרים ייחודי

תכנון האירוע מתחיל בחשיבה משותפת של השף עם המארחים וזאת כדי למצוא את התפריט שהוא הנכון ביותר לקבוצת האורחים על פי גילם והאהבות הקולינריות שלהם. קיים שוני בין קבוצת אנשי עסקים שמגיעים למפגש בשעות הערב עם בשר משובח ובירות, לבין מפגש משפחתי שכולל גם ילדים ולכן יש לדאוג להם למאכלים שאהובים עליהם כמו המבורגרים וקבבים נהדרים.

בחירה של בשרים

המומחיות של גרילס און ווילס היא בבחירת נתחי בשר משובחים במיוחד אשר נרכשים בקצביות שדוגלות בעבודה במקום נקי והיגייני. בדרך זו שף בשרים עד הבית בחדרה דואג להביא עימו לשטח את הכמות הנדרשת של הבשרים הטריים על סוגיהם השונים. יש מוצרים שהוא מכין בעצמו כמו קבבים אשר עשויים מבשר בקר טחון עם מעט שומן כבש והמון תבלינים ועשבי תיבול. האורחים עומדים ליד המגשים שעמוסים בקבבים ואוכלים אותם בזה אחר זה כמו לחמניות טריות.

מעבר לכך הוא מניח על הגריל העצום שלו כמות גדולה של שיפודי פרגיות מתובלים, סטיק פרגיות, נקניקיות איכותיות בטעם נורמטיבי וגם חריפות עבור הקהל שאוהב זאת. לאחר המנות הראשונות  שהן המתאבנים בתחום הבשר, השף מניח על הגריל נתחי בשר ייחודיים כמו סטייקים, נתחי קצבים, נתח שלם של בשר מתובל כמו רוסטביף אשר נחתך לעיניהם של המוזמנים ועוד.

תוספות למאכלים הבשריים

הבשרים הם נהדרים אך המשתתפים מעוניינים גם בתוספות ולכן שף בשרים עד הבית בחדרה מכין עבורם מאכלי ירקות שונים כמו ירקות שורש ברוטב מיוחד, צ'יפס חמים וקריספיים, אורז עם שלל תוספות ועוד.

כמו כן יוצעו לאורחים לחמניות טריות ובהן הם יוכלו להניח המבורגרים, קבבים, פרגיות או כל בשר אחר יחד עם פרוסות של עגבניות, חסה, מלפפונים חמוצים, רטבים כמו קטשופ, חרדל, ברביקיו, מיונז ועוד.

הפקה של אירוע נפלא

לכל אירוע יש צביון אחר ולכן אנשי הביצוע של גרילס און ווילס נערכים לכך מראש. דברו אתנו ונשמח לתאם גם עבורכם אירוע מוצלח ביותר הכולל את מלוא הציוד הנדרש והמאכלים.

לצפייה בתפריט אוכל שלנו

מוזמנים לקרוא עוד על מגוון שירותינו:

שתפו פוסט זה:

אחרונים מהבלוג