הפקת אירועים פרטיים היא מומחיות של אנשי מקצוע בתחום הגריל. מדובר באירועים שהם קטנים או גדולים ונדרשת בהם תשומת לב מיוחדת והקפדה על נושאים רבים, כדי שתהיה שביעות רצון ענקית כיוון שמדובר באנשים שהם יקרים מאד למארחים. חברים טובים, קרובי משפחה רבים, קולגות ממקום העבודה ועוד.
תפריט לאירוע
זו הסיבה שמתבצע סיעור מוחות לגבי התפריט לקראת הפקת אירועים פרטיים. המטרה היא להכין אוכל בשרי מגוון ברמה קולינרית גבוהה מאד, לדאוג לתוספות ולסלטים עשירים. עם זאת מכיוון שיגיעו גם אורחים שהם צמחוניים וטבעוניים יש להכין מנות מיוחדות גם עבורם. המארחים יודעים כמה מוזמנים הם טבעונים וצמחוניים ולכן שף בשרים ידאג להם למנות ייחודיות.
נתחי הבשר לאירוע ייבחרו בקפידה והם יכללו מבחר מגוון של בשר בקר, כבש, בשר אדום, פרגיות, חלקי עוף ועוד. השף והמארחים יתכננו את כמויות הבשר שיש לרכוש ובהתאם לכך יגיע למקום בשר טרי מבעוד מועד. כל הגרילים יהיו חמים ומוכנים בזמן ולכן כשהאורחים הראשונים יגיעו, כבר יעלו באפם הניחוחות המוכרים של הבשר המשובח והמתובל. הם ישמחו מאד להריח זאת כיוון שאלו סוגי המאכלים שהם מועדפים על רובם.
היצע נרחב של בשרים
התכנון של הפקת אירועים פרטיים הוא להציב דוכני מזון בכניסה לאירוע. על כל אחד מהם יהיו מגשים עמוסי כל טוב שכוללים, שיפודי פרגיות מצוינות, קבבים פיקנטיים בטעמים נפלאים, נתחי שווארמה שחותכים מהמכונה המעולה, אסאדו, רוסטביף, סטיקים, נתחי קצבים, מעורב ירושלמי ועוד. אוהבי הבשר יעמדו לא אחת מופתעים מול המגשים העמוסים וייקח זמן עד שכל אחד מהם יחליט מה הבחירה הראשונה שלו ומה הוא יאכל בהמשך הערב.
תוספות למאכלי הבשר
הפקת אירועים פרטיים כוללים גם הכנת תוספות כמו צ'יפס בעיקר באירועים שאמורים להגיע אליהם ילדים ירקות מבושלים או צלויים, תפוחי אדמה, בטטות, אורז ועוד בשלל צורות של עשייה. כמו כן סלטים ישראלים שמתאימים מאד לבשר כמו חומוס, טחינה, סלט חריף וגם חמוצים.
אנחנו נשמח לעזור לכם בנושא הפקת אירועים פרטיים, השאירו כאן פרטים ונתקשר אליכם בהקדם.