גרילמן ליום הולדת

לקראת חגיגת יום הולדת יש חוגגים שמתכננים כיצד לחגוג לעצמם מסיבה יחד עם בני המשפחה והחברים ויש כאלה שאחרים מתכננים עבורם חגיגה, שהיא הרבה פעמים הפתעה.

תוכן של חגיגת יום הולדת

בשני המקרים בוחנים כמה וכמה אופציות של מיקום האירוע ובהתאם לכך מקבלים החלטה על התוכן ועל הקולינריה. אם מדובר באופציה של מסיבה שתיערך מחוץ לבית בחצר או בטבע, אחת האפשרויות האהובות על הישראלים היא להזמין גרילמן ליום הולדת, אשר יפנק את כל המשתתפים בבשרים איכותיים על האש.

צורת העשייה של הבשר הצלוי על האש כאשר נתחי הבשר מתובלים כיאות, היא אחת האהבות הגדולות של הישראלים רבים ולכן המארחים או מי שמתכנן את מסיבת ההפתעה מעוניין שההנאה תהיה מלאה. לכן הזמנה של גרילמן ליום הולדת היא החשיבה המועדפת. לצורך כך כדאי לקבל המלצה מקרובי משפחה או מחברים שנעזרו לאחרונה בשף מסוג זה והיו מרוצים ממלוא המעטפת שהוא העניק להם.

 

שף בשרים

בחירה של הבשר עם גרילמן ליום הולדת

הדרך הנכונה ביותר היא לסכם עם גרילמן ליום הולדת את הכמויות של הבשר שהוא ירכוש ואת סוגי הבשר המתאימים ביותר על פי ההרכב של הקהל. יש הבדל בהחלטות אם מדובר בעיקר באנשים מבוגרים שמעדיפים סטיקים, נתחי בשר משובחים, קבבים מתובלים, שווארמה, חלקים פנימיים של העוף ועוד. וזאת לעומת ילדים או מתבגרים שמעדיפים בעיקר נקניקיות, המבורגרים, שווארמה וקבבים.

בהתאם לכמות האורחים שצפויים להגיע בכל קטגוריה, יקבעו השף בשרים עם מתכנני האירוע את סך הכמויות מכל סוג של בשר וזאת לאור הניסיון רב השנים של גרילמן ליום הולדת. הוא יודע באופן די מדויק מהן הכמויות שיחוסלו בכל קטגוריה ולכן מנתב את אופייה של ההזמנה.

היתרון שלו הוא בכך שהוא מזמין את הבשר מקצביות איכותיות שהוא עובד איתן שנים והוא מודע לרמת הניקיון וההיגיינה שלהם, יודע שהם מספקים לו רק בשר בטיב מעולה ולכן אפשר להיות שקטים שמדובר ברמה גבוהה ביותר של טריות המוצרים.

קולינריה בחגיגת יום הולדת

לאור הרצון העז של המארחים לגרום להנאה מושלמת לקהל המגיע אל חגיגת יום הולדת, הם מתאמים מראש את ההגעה של גרילמן ליום הולדת, אשר מגיע עם מלוא הבשרים, הציוד, האביזרים וכל התוספות כמו סלטים ומנות נלוות.

אם גם אתם רוצים מסיבה שהיא לא פחות ממושלמת, השאירו כאן את הפרטים שלכם ונשמח לשוחח אתכם בהחלט כדי לתאם את המועד ואת המיקום המועדף.

לצפייה בתפריט אוכל שלנו 

שתפו פוסט זה:

אחרונים מהבלוג